A KIVÉTELES SÖRFŐZÉSI ÉLMÉNYÉRT

A MiniBrew® világhírű kézműves sörfőzdékkel dolgozik együtt, hogy kifejlessze saját receptcsomagjai széles választékát mindenféle sörtípusban. Rendeld meg Te is a kedvenc sörcsomagodat és kezdd el lefőzni a világ legjobb söreit a saját konyhádban.

Porter-lable

English Porter

Ez a robosztus porter, meglehetősen sötét és magas alkoholtartalmú. A csokoládé, az édesgyökér jellegzetes íze és az égett fekete maláta éles keserűsége egyszerre van benne jelen. Azonban első szaglásra mégis az erdei gyümölcsöket idézi . Ez a sör egy borongós napon megint mosolyt csal az arcodra. 7,7% Minimális erjedési idő: 22 nap.

13.990 Ft

Elfogyott

DropItsLikeItsHot_web_1

American IPA

Egy igazán friss komlós sör, annak gyümölcsösségével. Meg van benne az IPÁ-k kellemes keserűsége, mindez lekerekítve, nem a kenyér szerű, hanem az édeskés tiszta maláta által. Mégis itt a KOMLÓ az igazi sztár. Egy relatíve könnyű sör, amivel érdemes indítani az estét. 6% Minimum erjesztési idő: 17 nap. Ez a recept száraz komlózással készül.

9.900 Ft

Elfogyott

Traiectum_Web

Belgian Tripel

Egy csodálatos tripel, annak minden elemével. Igazán fűszeressé a borsos és szegfűszeges jegyek teszik, ez az egyébként narancsos citrusosság jellemezte sört. Ehhez párosul egy érdekes száraz, kesernyés utóíz. Oda kell figyelni, mert nehéz vele betelni. 8,0% Minimum erjesztési idő: 17 days

11.900 Ft

Elfogyott

For_App

Blonde Ale

Gulden Craen Blond a friss kenyér illatával. Tiszta maláta íz jellemzi kiegészülve citrusos és komlós jegyekkel melyek egy erőteljes és gördülékeny lecsengést kölcsönöznek. Nevét a 16. századi utrechti „Die Vergulde Craen” sörgyárról kapta, amely az utrechti Oudegrachton található.

11.900 Ft

Elfogyott

Lager

German Pils

Olyan tiszta sör, amilyennek egy lágernek lennie kell. Édesen indul majd kesernyésen ér véget, mindeközben hozza a lágerekre jellemző kenyeres ízt. A komlózása visszafogottan kesernyéssé teszi. Hidegen csapolva bármikor jó választás. 5,5% Minimum erjesztési idő: 33 nap

9.900 Ft

Elfogyott

BittersweetSymphony_Web

Double IPA

A modern klasszikus sörstílusok egyike a Double India Pale Ale, rövidebb néven: DIPA. Komló és gabona keserű szimfóniája. Visszatérve az egykor DIPA szabványnak tekintett gyökerekhez: ennek a sörnek füves és fenyős aromája van. A Simcoe-Amarillo- és Ekuanot komló adja ezt a tipikus DIPA ízt. Ez a recept száraz komlózással készül.

10.900 Ft

Elfogyott

Wiltenburg_Weizen

Weissbier

Az a híres német búzasör gyümölcsös beütéssel. 5,0% Minimum erjesztési idő: 15 nap

9.900 Ft

Elfogyott

Saison

Saison

Sápadt, frissítő, erősen visszafogott, közepesen keserű, közepes erősségű belga sör igazán száraz befejezéssel. Jellemzően erősen szénsavas és opcionális fűszereket használ, kiegészítve a kifejező élesztő karakterét, amely gyümölcsös és egyben fűszeres.

8.900 Ft

Elfogyott

MB_frontlabel_wingman_robin

American Amber Ale

A Wingman Robin a Bird Brewery holland sörfőzde díjnyertes, Rumoerige Roodbors sörén alapul. Ez egy friss, gyümölcsös, kissé komlós American Amber. Rubinvörös szín és testesség jellemzi, mindemellett a grapefruit, trópusi gyümölcs és könnyű karamell árnyalatokkal teli illatra és ízre számíthatsz. A Rumoerige Roodborst az első forgalomban is kapható söre volt a Bird Brewery-nek. A neves Ratebeer oldalon beválasztották a világ legjobb 50 Amber Ale-je közé, valamint számos nemzeti (Hollandia) és nemzetközi díjat is bezsebelt. A Rumoerige Roodborst név a sör vörös színére utal. A vörösbegy (hollandul roodborst) azon kevés madarak közé tartozik, akik egész évben énekelnek, de ne tévesszen meg a pirospozsgás megjelenése. Robin az utolsó csepp vérig harcolni fog. Merthogy ilyen karakterű madár! Ez a recept száraz komlózással készül.

13.900 Ft

Elfogyott

HazyDaze_1

Session IPA

A Hazy Daze egy friss és gyümölcsös session IPA. A gabonapehely kölcsönzi a ködös színt és kiegyensúlyozott ízt. A sör száraz komlózással készül, azon belül is Mosaic és az El dorado komlók segítségével, ami trópusi jellegét adja. Mivel a sör kevesebb gabonával készül, az alkoholszint alacsonyabb, mint egy normál sörben, így ez a sör bármikor könnyen legurítható. Ez a recept száraz komlózással készül.

8.900 Ft

Elfogyott

JuicyDouble_Web

Double IPA

A Juicy Double az első DIPA, a Bitter Sweet Symphony friss és gyümölcsös kis húga, amit többnyire sajnos túl gyorsan elfogy! Az Amarillo, a Mosaic és a Simcoe komló klasszikus kombinációja eredményezi a juicy (lédús) hatást melyről a nevét is kapta. Ez a recept száraz komlózással készül.

10.900 Ft

Elfogyott

Myst_Sticker_Web

Session IPA

A MiniBrew csapata bármenyire meglepő, nagy rajongója a kézműves sörnek. Nemrég egy irodai versenyt szerveztek, melynek célja egy új, jellegzetes sör létrehozása volt. Négy csoportra osztva minden csapat egy saját receptet készített és 2 változatát főzte le. A kóstoló bizottság minden csapat sörét megkóstolva hirdette ki a győztest, ami nem más lett mint: A MYST!  Egy száraz komlózású Tropical Session IPA, kissé száraz citrusos beütéssel. Ez a recept száraz komlózással készül.

9.900 Ft

Elfogyott

Brothers_in_Law

Weissbier

Egy igazán friss gyümölcsös búza! Virágos íz jellemzi, melyben a komlózásnak köszönhetően a mandarin jegyei köszönnek vissza. Tökéletes sör a teraszra! Ez egy forgalomban is kapható söre volt a Brothers in Law főzdének, mely nagy sikerrel futott. Ennek a sikernek köszönhetően most sörcsomagként kapható a Sörgép.hu-n. Ez a recept száraz komlózással készül.

10.900 Ft

Elfogyott

Hello_World

Belgian Pale Ale

Belga stílusú halvány Ale, gyönyörű borostyán színben. Mérsékelten keserű sör, mely itatja magát. Egyaránt kedvelik a kézműves sörök rajongói és azok is, akik kevésbé sörösek. Mindenki igaz barátja. Hátránya: a hordó pillanatok alatt üres lesz.

10.900 Ft

Elfogyott

Don_t_leave_me_this_way

English Porter

By Hommeles Don’t Leave Me This Way a Hommeles sörfőzde Untapped sorozatának egyszeri főzött különlegessége. A MiniBrew -n fejlesztették ki, és sörfőzdei méretekre méretezték. A Porter eredetileg londoni sör volt, amelyet a 18. század óta főztek. A sötét, komlós sör nevét a londoni hordároknak, angolul ‘porters’ köszönheti, akik között ez a sör nagyon népszerű volt.

10.900 Ft

Elfogyott

Bonfire_Web__1_-removebg-preview

English Barley Wine

Mi a legjobb dolog egy a hideg és nyirkos téli napon? Le ülni a kandalló mellé! Ha nincs kandallód, ha van mindezt megteheted a BONFIRE (magyarul máglya) fantázianévre keresztelt sörcsomagunkkal is. Ez az igazán téli sör tökéletes, ha csak lassítani szeretne és élvezni az apró pillanatokat. Ez az első sörcsomag, amely KÉT pépesítési fokozatot használ! Duplázzd meg a cefrét; dupla szórakozás! Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a sörcsomag 2 dobozban érkezik!

11.900 Ft

Elfogyott

IcelandicPaleAle_Web

American Pale Ale

Az izlandi Krummi Sörfőzde arról ismert, hogy viking stílusban módosítja a már megszokott sörstípusokat. Ez az izlandi Pale Ale az amerikai Pale Ale közeli rokona, de vikinges mondhatni KRUMMI módon! Ezt a sört az izlandiak fejlesztették ki, ahol tűz és jég egyszerre van jelen. Olyan, mintha vulkánokat hódítanánk meg szórakozásból és piknikre indulnánk hóviharban, lehetőleg gejzír mellé. Az élet kemény, de szép, akárcsak ez a sör. Minden kortya fűszeres és a karakteres. Az izlandi karakter a malátából származik, amely egy kicsit több fűszerrel és intenzitással rendelkezik, mint az átlagos amerikai Pale Ale. A sör tele van ízekkel, így biztosan benevezel még egy körre! A minimális erjesztési idő 13 nap

10.900 Ft

Elfogyott

Hoppa_Web-removebg-preview

New England IPA

Get to the Hoppa – New England IPA Hallod, ahogy kiált, “IRÁNY A KOMLÓ!”? Ebben aztán van komló!  Ha mégtöbb gyümölcsösségre és citrusosságra vágysz, mindezt eszméletlenül frissen, akkor vigyázz, mert a Get To The Hoppa pontosan ilyen! A gyümölcsös aromáké a főszerep a New World komlónak köszönhetően. Érezheted a csonthéjas gyümölcsök ízét, valamint a citrusfélék és a trópusi gyümölcsökét, mint a mangó. Fontos, hogy gyümölcs nincs hozzáadva, az íze a komlóból származik! Ez a recept száraz komlózással készül.  

10.900 Ft

Elfogyott